KOZMETİK / MAKYAJ :: YEPYENİ MAT RUJ KEŞFİM LOREAL COLOR RICHE MATTE ADDICTION

Temmuz 02, 2018



Mat ruj modası bir başladı pir başladı. Ve kozmetik dünyasında bu modanın da hiç geçmeyeceği de ortada aslında. Elim her zaman makyaj çantamdaki mat olan rujlara gidiyor. Makyaj organizerıma baktığımda en sevdiğim rujların hep mat formadaki rujlar olduğunu görüyorum. Bu makalemde de sizlere yeni keşfim olan Loreal Color Riche Matte Addiction rujlarından ve oldukça geniş yelpazeli mat ruj renk paletinden bahsediyor olacağım.

Loreal Color Riche Matte Addiction - 634

Mat ruj denilince herkesin şikayeti genelde aynı "Kuruluk". Hatta bazıları dudaklarında oluşan mat görüntüye bayıldığı için buna katlanıyor ya da kullanmaktan vazgeçiyor. Fakat son dönemde adından çok söz ettiren "Loreal Color Riche Matte Addiction" rujlardaki matlık hakkında bilinen herşeyi değiştirdi diyebilirim. Bu ruj hem kuruluğa çözüm hem de kalıcılığı ön planda olan bir ruj. Çünkü mat olan rujlarda kalıcılık istiyorsak malesef kuruluğa katlanmak zorundayken "Loreal Color Riche Matte Addiction" buna engel oluyor. Ürün içeriğindeki Kamelya ve Jojoba yağı sayesinde hem kalıcılığı hem de bulaşmayan bir doku sağlıyor.


Loreal Color Riche Matte Addiction - 430, 634

Fiyat olarak biraz pahalı olsa da hakkını veriyor. Ayrıca artık zincir kozmetik mağazalarının artışıyla yıl içinde indirimlerin artmasıyla çok uygun fiyatlarla alıp da pişman olmayacağınız bir ürün.



Renk çeşitliği oldukça fazla ve günümüzün modern makyaj stilini yansıtan yeni nesil renkler. Renklerin görünümü o kadar net ki hayran kaldım doğrusu. Yakın zamanda da renk yelpazesine yeni renkler eklendi. Bir çok doğal renk mevcut fakat cesur tonlara da fırsat vermelisiniz. Hele bir "Strom" ve "Amulet" tonları var ki beni benden aldı.

Loreal Color Riche Matte Addiction - Strom

Daha önce kullandığım bazı rujlardan da kısaca bahsetmek gerekirse, Golden Rose Matte Velvet; renk çeşitliliği ve renklerinin orta seviye yoğunluğu tatmin edici olsa da kalıcılık yönünden geride kalan bir ürün. NYC markasına mat olan rujları da hem renk çeşitliliğinin az olması hem de düşük kalıcılık bakımından geride kalmış oldu. En çok beğendiğim ve üst seviyede kalıcılık ve renk çeşitliliği bakımından favori sıralamamda üst sıralarda yer alan Max Factor Lipfinity kuruluk çok yapıyordu. Ve ekstra olarak nemlendirici kullanmak zorunda kalıyor ve bu da matlığın azalmasına sebep oluyordu. Sonuç olarak  Loreal Color Riche Matte Addiction artık favori rujum oldu.

Loreal Color Riche Matte Addiction - Amulet

Mat rujları çok sevmem nedeniyle bir kaç markanın mat rujunu da kullandım. Bunlarla ilgili  Mat, Koyu, Kalıcı Mat Ruj Mu Dediniz? ve Mat Mat Yine Mat! yazılarını da okuyabilirsiniz.

Not: Bu bir memnuniyet yazısıdır. Herhangi bir sponsor yazısı değildir.


BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİNİZ...

5 yorum

  1. Parlak rujlar tercihim oluyor genelde ama bunu da deneyebilirim. Teşekkürler. Benim kullandığım ve memnun kaldığım parlak ruj seçimlerimde bunlar sizde denemek isterseniz...
    https://www.viphanimlar.com/28200/essence-ile-dogal-makyajin-renkleri/

    YanıtlaSil
  2. Your blog looks beautiful. Nice post. :)
    Following you! Follow back?

    www.minnieart.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. ben de çok severek kullanıyorum

    YanıtlaSil

Her türlü görüşünüzü beklerim...

Bumerang - Yazarkafe
© Sağ Tıklama Engeli